Individuele dagtochten

Ga mee op reis met AMZ! Ieder seizoen hebben we andere arrangementen voor u in petto. Wacht niet langer en boek vandaag nog een gezellig uitstapje!
 

BeleefPlus in Goes

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017 vindt BeleefPlus Goes plaats. Locatie voor de meest veelzijdige 50+ beurs in de regio is..

€ 12,50
 

3 dagen Parijs in kerstsfeer

Parijs is bij uitstek geschikt voor een bezoek in de kerstperiode. Niet alleen vanweg de vele bezienswaardigheden, ook qua winkele..

€ 159,-
 

3 dagen Londen in kerstsfeer

Kerstlichtjes, prachtige etalages en kerstbomen op elke hoek van de straat! Dat geldt zeker voor Londen. Ook zo dol op de kerstsfe..

€ 199,-
 

Braderie de Lille

Als liefhebber van brocante en antiek moet je eigenlijk één keer in je leven naar Braderie de Lille zijn geweest! Di..

€ 32,-
 

Musical Soldaat Van Oranje

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Er..

€ 99,-
 

Maastricht

Een geliefde winkelstad! Maastricht heeft een aantrekkingskracht op vele bezoekers. De historische binnenstad met zijn vele exc..

€ 35,-
 

The Night of the Proms 2017

Vrijdag 24 november in het Sportpaleis te Antwerpen 2017: 33ste editie van het grote feest van klassiek en pop! Vaste waarden ..

€ 72,50
 

Musical The Lion King

In haar 18e jaar heerst THE LION KING nog altijd als één van de meest populaire musicals ter wereld. Sinds haar prem..

€ 99,-
 

Musical On Your Feet!

Joop van den Ende en Albert Verlinde presenteren de Stage Entertainment productie On Your Feet! De swingende Broadway-show geba..

€ 88,-
 

2-daagse reis Münster & Dickens Festijn Deventer

Met op de eerste dag bezoek aan de kerstmarkt in Münster en de tweede dag beleeft u het Dickens Festival in Deventer. De over..

€ 98,-
 

Prinsjesdag Den Haag

Beleef Prinsjesdag in Den Haag! De koninklijke stoet met veel pracht en praal trekt op dinsdag 19 september door de binnenstad..

€ 35,-
 

Beverwijkse Bazaar

Europa's grootste overdekte markt!

€ 35,-
 

Dagtocht Paleis Het Loo

September staat bij Paleis Het Loo de hele maand in het teken van de Tuinmaand. Met het thema 'Een tuin om op te eten!' zi..

€ 79,50
 

Dagtocht Marken & Volendam

Een verzorgde dagtocht met koffiestop en diner! Ontdek en beleef vervolgens de unieke sfeer van Volendam, Marken en het IJsselm..

€ 69,-